Skip to main content
  • Wat is mindfulness? Mindfulness als aandachtstraining bij stress


    SeeTrue Mindfulness trainingen en opleidingen

Expert in Mindfulness

Wij zijn SeeTrue

Wij zijn toegewijd om de wereld een fijnere plek te maken en geloven dat mindfulness gebaseerde principes hierbij kunnen helpen.

Wij verzorgen trainingen en opleidingen op het gebied van mindfulness, acceptance and commitment therapie (ACT), positieve psychologie en compassie om te gebruiken in je persoonlijke leven, therapie, training, coaching, de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Onze mindfulness trainingen volg je op meer dan 25 locaties door heel Nederland en onze opleidingen worden gevolgd door een breed scala aan professionals zoals trainers, coaches, therapeuten en psychologen, maar ook door andere professionals die de specialisaties integreren in hun werkveld of in hun dagelijks leven.

SeeTrue Mindfulness

SeeTrue trainingen

In meer dan 25 plaatsen in Nederland biedt SeeTrue mindfulness trainingen aan. Daarnaast worden er ook mindfulness vervolgtrainingen aangeboden: ACT-trainingen en specialistische mindfulness trainingen aangeboden op verschillende plaatsen in Nederland.

Voor het bedrijfsleven heeft SeeTrue ook een aantal verschillende trainingen ontwikkeld, waaronder mindfulness trainingen gericht op hantering van stress op het werk en mindfulness en leiderschap. 

SeeTrue opleidingen

SeeTrue heeft een heel scala aan opleidingen op het gebied van Mindfulness, Acceptatie, Compassie en Positieve Psychologie voor therapeuten, coaches en trainers binnen en buiten de gezondheidszorg. 

Online mindfulness training

Volg een online mindfulness training

Online retraite

mindfulness groepstraining

Voel je uitgenodigd om samen te zitten in onze online mindfulness oefensessies.

Het is nog steeds gratis, zo veel en zo vaak je wilt. Eenmaal per dag of eenmaal per week.

Seetrue is er ook voor jou!

Nu ook online!

Kies tussen een groepstraining, een buddy training of een individuele training!

Categorie 1 VMBN

SeeTrue trainers zijn allemaal VMBN categorie 1 gecertificeerd

> 6000 deelnemers

Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd: Je betaalt voor een mindfulness groepstraining max € 290